Onze winkel

Haltestraat 31, Zandvoort. Geopend op dinsdag t/m zaterdag van 09:00 - 17:00.


Wijsman fietsen verkoopt, verhuurt en repareert vele soorten fietsen. Wij zijn dealer van merken als Kalkhoff, Trek, Cortina, Tenways, Qio en Victoria. Zowel op genoemde A-merken als het eigen assortiment biedt Martijn van fietsenwinkel Zandvoort u uitgebreide service en garantie.

Op zoek naar een fietsenzaak Zandvoort, waar u alles op fietsgebied vindt? Wij kunnen u een ruim assortiment fietsen aanbiedenvan Transport tot Racefiets, van Mountainbike tot Elektrische fiets. Dealer van topmerken waaronder: Kalkhoff, Trek, Cortina, Tenways, Qio en Victoria. In onze winkel vind u een ruime sortering accessoires en onderdelen. Tevens zijn wij dealer van Knaap en Phatfour Fatbikes.

Wij werken met enthousiaste monteurs die uw fiets met aandacht onder handen nemen. Onze werkplaats is voorzien van de nieuwste gereedschappen. Wij repareren alle typen fietsen. Tevens zijn wij E-bike-specialist, dus heeft u problemen met uw Elektrische fiets, breng hem langs en wij lossen het op.
 

Fietsen in Zandvoort


In onze Zandvoort fietsenwinkel staan de fietsen rijklaar. Of u nu op zoek bent naar een nieuwe fiets of een recreatief dagje Zandvoort op de fiets wilt doorbrengen, bij Wijsman fietsen staan de rijwielen voor het uitkiezen. Stadsfietsen, racefietsen, hybridefietsen, mountainbikes en e-bikes, geen enkele fietssoort ontbreekt. Fietsen in Zandvoort is niet alleen leuk, het is ook hot. De omgeving van deze mooie kustplaats ligt vol met mooie fietsroutes.  In de zomer kan het echter nogal eens druk zijn. Op de fiets heeft u niet te maken met files, parkeerkosten en eenrichtingsverkeer. Op zoek naar een fietsenzaak Zandvoort centrum met een breed assortiment aan rijwielen, een uitstekende service en prijsgunstige huurmogelijkheden? Google op Wijsman fietsen of vraag een willekeurige Zandvoorter naar Martijn fietsenwinkel Zandvoort. Beiden zullen u verwijzen naar Haltestraat 31, in het centrum.
 
Martijns fietsenwinkel Zandvoort bestaat sinds 1997. In dezelfde periode, 1998 om precies te zijn, bracht Sparta de eerste elektrische fiets op de markt. Het mooie hiervan is dat de groei van onze zaak parallel aan de e-bike is gelopen. In Zandvoort is het algemeen bekend dat we al lang en breed het jasje van ‘fietsenmaker op de hoek’ zijn ontgroeid en ons mogen scharen onder de gerenommeerde Zandvoort fietsenwinkels. Op zoek naar een stevige fiets voor de boodschappen en met kinderzitjes? Wij hebben hem voor u. Liever een fiets waarmee u ook kunt toeren of een met lage instap en een ‘duwtje in de rug’? Wijsman, fietsenzaak Zandvoort, hét adres voor uw nieuwe fiets.
 

Wilt u een fiets kopen of laten repareren in Zandvoort?


Neem geheel vrijblijvend contact op of kom langs in onze winkel op Haltestraat 31 in Zandvoort.
Wij zijn geopend op dinsdag t/m zaterdag van 09:00 - 17:00.