Service & Garantie

Service

Naast een uitgebreid assortiment van kwaliteits-produkten bestaat de Fietsenhoek-service uit diverse onderdelen. Het is belangrijk om te weten dat in alle aspecten van onze dienstverlening klantvriendelijkheid en klantgerichtheid centraal staat. Het gaat in onze optiek immers altijd om wat u wilt, en hoe wij u daarbij behulpzaam kunnen zijn. Stap gerust eens in onze wereld binnen.


Garantie

Bij de aanschaf van een nieuwe fiets denkt men veelal alleen aan het fietsplezier dat in het verschiet ligt. Toch is de zekerheid van een goede garantie ook een prettige gedachte. Mochten zich ooit problemen voordoen met uw nieuwe rijwiel dan bent u bij Fietsenhoek nog steeds aan het goede adres. Wij bieden immers op al onze produkten, zowel A-merken als het eigen assortiment, een uitgebreide garantie die u diverse zekerheden biedt. Informeer naar de exacte bepalingen en voorwaarden in de winkel.


Fietsenhoek verzekering

Op uw nieuwe rijwiel bent u natuurlijk zuinig, maar helaas kunt u niet alles voorzien. Diefstal, beschadiging of een ongelukje, het komt nogal eens voor. Om u weer snel op weg te helpen heeft Fietsenhoek een eigen fietsverzekering ontwikkeld. Dit in samenwerking met ENRA, een toonaangevende verzekeraar in de tweewielerbranche.


Fietsenhoek Servicepakket

De eerste servicebeurt is bij Fietsenhoek Zandvoort natuurlijk gratis.
Er is een mogenlijkheid om, bij aankoop van een nieuwe fiets, een extra servicepakket aan te schaffen.
Bent u een active fietser dan is dit zeker een aanrader.
Informeer er naar in onze  winkel.