Service & Garantie

Service van Wijsman Fietsen


Naast een uitgebreid assortiment van kwaliteits-produkten bestaat de Fietsenhoek-service uit diverse onderdelen. Het is belangrijk om te weten dat in alle aspecten van onze dienstverlening klantvriendelijkheid en klantgerichtheid centraal staat. Het gaat in onze optiek immers altijd om wat u wilt, en hoe wij u daarbij behulpzaam kunnen zijn. Stap gerust eens in onze wereld binnen.
 

 

Garantie van Wijsman Fietsen


Bij de aanschaf van een nieuwe fiets denkt men veelal alleen aan het fietsplezier dat in het verschiet ligt. Toch is de zekerheid van een goede garantie ook een prettige gedachte. Mochten zich ooit problemen voordoen met uw nieuwe rijwiel dan bent u bij Fietsenhoek nog steeds aan het goede adres. Wij bieden immers op al onze produkten, zowel A-merken als het eigen assortiment, een uitgebreide garantie die u diverse zekerheden biedt. Informeer naar de exacte bepalingen en voorwaarden in de winkel.
 

 

Fietsenhoek verzekering


Op uw nieuwe rijwiel bent u natuurlijk zuinig, maar helaas kunt u niet alles voorzien. Diefstal, beschadiging of een ongelukje, het komt nogal eens voor. Om u weer snel op weg te helpen heeft Fietsenhoek een eigen fietsverzekering ontwikkeld. Dit in samenwerking met ENRA, een toonaangevende verzekeraar in de tweewielerbranche.