E-bike huren Zandvoort


Uw adres voor Zandvoort e-bike verhuur is Wijsman fietsen. U vindt ons aan de Haltestraat 31, op een steenworp van het treinstation Zandvoort aan Zee. Naast de populaire fat en cargo e-bikes hebben wij voor u snelle toer e-bikes Zandvoort dames en heren staan.
 

E-bike huren Zandvoort


U wilt een Zandvoort e-bike kopen, maar weet niet welke en wil graag eerst eens enkele modellen proberen. Het kan ook zijn dat u naar ons mooie dorp komt om een fietstocht te maken en op zoek bent naar een huur e-bike Zandvoort. In beide gevallen bent u bij ons aan het goede adres. Wijsman fietsen bestaat al meer dan 25 jaar. Ooit begonnen onder de naam Fietsenhoek en in 2020 na de overname van Versteege Wielersport verdergegaan als Wijsman fietsen, is Martijn Wijsman bekend met de electric bike sinds de komst ervan in 1998.

Als u bij ons een e-bike Zandvoort heren reserveert, staat deze op tijd van de afspraak fietsklaar in de winkel. Onze elektrische dames en herenfietsen zijn volledig opgeladen bij ontvangst. U ontvangt van ons gegevens waar in de omgeving oplaadpunten staan. Hoogst waarschijnlijkheid heeft u deze niet nodig, want zo’n 70 km kunnen onze e-bikes Zandvoort gegarandeerd aan.
 

Wilt u E-bikes huren in Zandvoort?


Neem geheel vrijblijvend contact op of kom langs in onze winkel op Haltestraat 31 in Zandvoort.
Wij zijn geopend op dinsdag t/m zaterdag van 09:00 - 17:00.