Elektrische fiets huren Zandvoort


De meest voor de hand liggende plaats voor elektrische fietsverhuur Zandvoort is het centrum van het dorp, vlakbij het treinstation. Dit is ook precies de plaats waar u Wijsman Fietsen kunt vinden.
 

Elektrische fiets huren Zandvoort


Wanneer u als dagrecreant of vakantieganger Zandvoort bezoekt, is er niets zo leuk als een dag op de fiets doorbrengen. Om een grotere afstand af te kunnen leggen, of wanneer u conditioneel niet zo sterk bent, is een e-bike de aangewezen huurfiets. Wij bieden u de keuze uit de elektrische damesfiets, elektrische herenfiets, de fat e-bike en een cargo e-bike. Deze fietsen zijn uitermate geschikt om de omgeving te verkennen. U fietst er makkelijk mee tot aan de Bollenstreek, Noordwijk en zelfs IJmuiden aan toe.

Uw elektrische fiets Zandvoort brengt u tot zo’n 70 km op weg. Onderweg zijn er voldoende oplaadpunten, waar u tijdig uw fiets kunt opladen. In tegenstelling tot wat misschien verwacht wordt, is elektrische fietsverhuur Zandvoort helemaal niet duur. Voor slechts enkele tientjes heeft u de hele dag een e-bike tot uw beschikking. Wanneer u een dag van tevoren uw elektrische herenfiets of damesfiets bij ons reserveert, zal deze volledig opgeladen en rijklaar bij uw aankomst op u staan te wachten.
 

Wilt u elektrische fietsen huren in Zandvoort?


Neem geheel vrijblijvend contact op of kom langs in onze winkel op Haltestraat 31 in Zandvoort.
Wij zijn geopend op dinsdag t/m zaterdag van 09:00 - 17:00.