Fietsverhuur Zandvoort


Fietsen Zandvoort zijn dé trefwoorden die garant staan voor een enerverend dagje uit. Met een huurfiets van Wijsman welteverstaan. Zonder gehinderd te worden door verkeer- en vakantiedrukte fietst u langs het kilometerslange Noordzeestrand, het Formule 1 circuit, komt u door authentieke dorpskernen en ervaart u de stilte in de overweldigende natuur van het Kennemerland.
 

Fiets huren Zandvoort


Denkt u aan een weekend fietsen Zandvoort, laat dan uw eigen fiets gerust thuis. Zo makkelijk als bij onze fietsverhuur Zandvoort aan Zee heeft u het nog nergens meegemaakt. Onze fietsen staan namelijk altijd rijklaar in de winkel. Of u nu op zoek bent naar een toerfiets, mountainbike of e-bike, we hebben ze in alle soorten en maten. En niet alleen de gewone fiets huurt u bij Zandvoort fietsverhuur in elke soort en maat, ook de e-bike is bij ons rijk vertegenwoordigd met verschillende soorten. Naast de gewone toerfiets met krachtige Boschmotor, heeft u bij ons ook de mogelijkheid om een fatbike, u weet wel met die dikke banden, of een cargobike te huren. Kleine kinderen vinden het prachtig om in de bak van een cargobike mee te mogen rijden en ook honden voelen zich opperbest in een bakfiets.
 
Voor een fiets huren Zandvoort aan Zee hoeft u bij Wijsman fietsen geen grote bedragen neer te tellen. Een gewone Citybike met 7 versnellingen heeft u voor minder dan vijftien euro per dag. Afhankelijk van de waarde van de fiets lopen de prijzen op. De cargobike is met zo’n vijf tientjes voor een hele dag, zo’n beetje ons duurste model. In Zandvoort fietsen huren kan op meerdere plaatsen. Nergens vindt u echter de rijklaar service zo goed verzorgd als bij ons. Een tweede pluspunt is dat wij in het centrum van Zandvoort gevestigd zijn, op nog geen 50 meter verwijderd van het treinstation.


Wilt u fietsen huren in Zandvoort?


Neem geheel vrijblijvend contact op of kom langs in onze winkel op Haltestraat 31 in Zandvoort.
Wij zijn geopend op dinsdag t/m zaterdag van 09:00 - 17:00.

Het vooraf reserveren van huurfietsen is niet mogelijk / No resevation possible